Colla de Geganters i Grallers d’Arenys de Munt

Colla de Geganters i Grallers d’Arenys de Munt

16 novembre, 2011

XXI Trobada de Gegants del Maresme

El proper diumenge 20 de novembre, la vila de Sant Andreu de Llavaneres acollirà la vint-i-unena edició de la Trobada de Gegants del Maresme, poble que també va organitzar-ne la primera, l’any 1991. La Minerva, la geganta amfitriona, ha estat lluïnt durant aquest any el títol de geganta pubilla del Maresme, que va obtenir l’any passat a Badalona, durant la vintena trobada comarcal. I ara, li tocarà passar el relleu, però no pas a una geganta sinó a un gegant, i és que aquest any, començarà el cicle dels hereus.

Arenys de Munt ja va viure aquesta festa l’any 2001 ja que la Remei va ser escollida pubilla l’any 2000 a Teià. Per tant, els gegants d’Arenys de Munt no podran faltar a la cita d’aquest diumenge. En aquesta ocasió, seran els gegants vells els que aniran cap a Llavaneres, ja que va ser la Remei original la que va ser escollida pubilla i no pas la nova.

Horaris:

A les 10 del matí, PLANTADA DE GEGANTS al passeig Verge de Montserrat
A 2/4 de 12 del matí, INICI DE LES DUES CERCAVILES pels carrers del poble
A la 1 del migdia, ARRIBADA DELS GEGANTS al Parc de Ca l’Alfaro, BALLADA DE LA DANSA DEL MARESME I ELECCIÓ DE L’HEREU DEL MARESME 2011-2012

Amb la participació de les colles de: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Badalona, Badalona-Escola Jungfrau, Caldes d’Estrac, Dosrius, El Masnou, Mataró-Barri de Cirera, Mataró-Escola el Turó, Mataró-Iluro, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres-Escola Labandària, Sant Vicenç de Montalt, Sant Pol de Mar, Santa Coloma de Gramanet, Santa Susanna, Teià, Tordera, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i els amfitrions de Sant Andreu de Llavaneres, a més dels gegants de Benicarló (Baix Maestrat, País Valencià) i els bastoners de Santa Eulàlia de Ronçana.

Publicat per Colla de Geganters d'Arenys de Munt dins de: General

Fer un comentari

Colla de Geganters i Grallers d’Arenys de Munt
pertany a l'Agrupació de Colles de geganters de Catalunya

RSS Novetats en RSS