XVIII Trobada Comarcal Bages-Berguedà a Balsareny

abril 20, 2015 in Activitats

El proper Dissabte 25 d’Abril,tornem a tenir festa grossa a la nostra Vocalia. De nou arribem a una nova edició de la trobada comarcal Bages-Berguedà, enguany la població de Balsareny acollirà la XVIII edició d’aquesta tradicional trobada que des del any 1996 s’ha anar realitzant cada any (excepte el 1998 i 2005). Els geganters de Balsareny ja fa temps que estan preparant aquesta trobada, de fet, és una doble celebració ja que els seus gegants Marc i Maria celebren els seus 30 anys, i de quina millor manera que celebrar-ho fent la trobada comarcal.  Enguany hi ha confirmada l’assistència de 22 colles, on cal destacar la presència dels gegants de l’Agrupació, en Treball i na Cultura, acompanyats dels gegantons Pau i Alegria, que seran portats pels geganters de Cervera (actual ciutat gegantera).

Els horaris previstos són els següents:

 • A les 15.30: Plantada de gegants a la Llar d’Infants Sant Marc
 • A les 16.45: Inici de la Cercavila
 • A les 19.00 aproximadament: parlaments, balls protocol·laris dels gegants i gegantons de l’Agrupació, ball dels gegants de Sant Fruitós i Balsareny, Canvi de Bandes entre les dues colles, i Nocturn Blau.

Tot seguit, seguirà la cercavila fins al poliesportiu, on es donarà per acabada la trobada.

 • A les 23.30: Ball Jove amb: Set vetes + Taxi Love + DJ Puxi i DJ Markus Wolf. (Al Poliesportiu, entrada gratuita)

 

Colles participants:

 • Gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (portats pels geganters de Cervera)
 • Avià
 • Balsareny- Els k + Sonen
 • Calders
 • Callús
 • Cardona
 • Gironella
 • Manresa
 • Manresa- Poble Nou
 • Manresa- El Xup
 • Moià
 • Monistrol de Montserrat- Viserta
 • Montmajor
 • Navarcles
 • Navàs
 • Puig-reig
 • Sant Fruitós de Bages
 • Sant Joan de Vilatorrada
 • Santpedor
 • Santa Maria d’Oló
 • Súria
 • Balsareny

Amb aquesta, ja portarem 18 edicions de la trobada comarcal: Avinyó(1996),Navarcles(1997),Puig-reig(1999),Moià(2000),Gironella(2001),Avià(2002),Cardona(2003),Santpedor(2004),Artés(2006),Navàs(2007),Manresa(2008), Sant Vicenç de Castellet(2009),Poble Nou de Manresa(2010),Súria(2011),El Pont de Vilomara(2012),Montmajor(2013) i Sant Fruitós de Bages(2014).

 

Us esperem a Balsareny, per gaudir un any mes d’una gran trobada comarcal!