Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sortida a Pradell de Sió (Noguera)

El dia 8 d’agost a Pradell de Sió la meteorologia no ha estat disposada a deixar-nos gaudir de tota la festa. El cercavila ha començat bé fins a dalt del castell. Un cop allí s’ha iniciat la mostra de sardanes a càrrec de la Colla d’Agramunt, i quan ja estava per acabar-se tothom ha haut de córrer a protegir els gegants dins d’un magatzem ja que ha començat a ploure. Un cop desats els gegants no s’ha pout realitzar el sopar, amb música i ball inclosos, programat a l’exterior i que comparteixen les colles geganteres amb la gent del poble. Finalment s’ha pogut fer a l’interior d’un local. Val a dir que la Colla Gegantera de Balaguer ha estat la única que ha aguntat el xàfec i ha pogut acabar de celebrar la festa amb la gent de Pradell de Sió.

  1. Tonet de la Garriga
  2. Bepeta del Reng

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>