Grup Cultural Garrigues (Lleida)

Ja feia temps que la Colla Gegantera i Grallera de Bellvís no anava a Lleida capital, fins que el passat dissabte 30 d’abril a la tarda vam assistir a la cercavila que es feia al barri del Centre Històric organitzada pel Grup Cultural Garrigues. Tot i que semblava que podria ploure, no ens vam arribar a mullar.

A la plantada vam veure, a més dels de Bellvís i del Grup Cultural Garrigues,  els gegants del Patronat del Corpus, de l’Ajuntament, del Cultural Cappont, de Pardinyes, de l’Ereta, del Casc Antic (tots aquests de Lleida ciutat), de Montoliu, Pradell de Sió, de Montblanc, de La Roca del Vallès i de Sant Boi de Llobregat.

A quarts de 8 vam començar el recorregut, que passant pel carrer Sant Antoni, la plaça de la Catedral Nova i el carrer Major, vam acabar a la plaça de la Paeria cap a 2/4 de 9 del vespre.

Durant la cercavila vam ajuntar esforços amb la colla de Pradell de Sió, ja que en les dues colles hi havia pocs músics, i vam tocar plegades. Així vam poder conèixer més gent a qui li agrada ser del món geganter.

Després de fer cada colla un ball i el de conjunt en aquesta mateixa plaça, vam anar a sopar al pavelló de la Bordeta, un edifici no gaire gran però molt acollidor. Com a novetat en el sopar, a més del record per a cada colla, que aquest any ha sigut una peça de ceràmica i fusta de la figura del Lleó de Lleida, han sortejat dos pernils entre tots els assistents. Llàstima que no ens en va tocar cap.

Si voleu veure el recull de fotos, cliqueu AQUÍ.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Trobades geganteres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *