Mollerussa

 

Al quart cap de setmana de maig vam anar a la trobada que va organitzar el Casal Popular de l’Arreu pels carrers de Mollerussa.

A la cercavila hi van assistir unes 15 colles geganteres, com la de Vilanova de Bellpuig, Torregrossa, la Paeria de Lleida, Vimbodí, Pradell de Sió, Camarasa… a més de Bellvís. I vam passar pels carrers més amagats de la vila, pels bonics racons només coneguts pels habitats de la zona.

I per acabar d’animar la festa, a la plaça Ricard Bertran vam fer un emotiu ball conjunt. Després vam anar a sopar al carrer davant el local de l’Arreu, on assagen, prop de la via del tren. Per això, van tallar el trànsit tot el dia per poder parar les taules. Va ser molt divertit. Ja esperem impacients que sigui l’any que ve per poder-hi tornar!

 

 

Foto de grup de la Colla Gegantera de Bellvís

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Trobades geganteres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *