Gegantcana + Barça

Des de feia uns dies ho estàvem preparant, fins que el dissabte 28 de maig vam fer la Gegantcana: un grup d’activitats relacionades amb els gegants i la nostra colla gegantera. L’escenari va ser els plataners del camp de futbol i la vam organitzar juntament amb l’AMPA del col·legi Joaquim Palacín de Bellvís.

Aquesta gimcana estava encarada cap als nens de l’escola que els hi agradaven els gegants, i així, vam provar d’animar als més de 40 infants a que formessin part del món geganter a través de jocs molt entretinguts i divertits, com pintar unes màscares en forma dels nostres capgrossos Gebre i Ruella, aprendre a portar els gegantets, tocar el timbal i provar de fer sonar la gralla.

 

 

I per acabar d’una manera immillorable la jornada, ens vam trobar a l’Antic Aquari per poder veure tots els geganters junts en una pantalla gegant com el Barça guanyava al Manchester United a la Final de la UEFA Champions League. Mentrestant, fèiem passar els nervis amb un bo i abundós sopar de pa amb tomata i embotits.

Per postres, ens vam atipar de crispetes fins que va acabar el partit. Llavors, de l’emoció, vam fer una cercavila improvisada per tot el poble, des de l’Aquari fins al Poliesportiu, on molta gent ja s’hi havia aplegat per veure també la Final gràcies a la col·laboració de la Penya Blaugrana Bellvisenca, i per celebrar el nou títol.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *