Els Firals de Bellvís

Durant l’ultim cap de setmana de juliol, com cada any des del 1996, al nostre poble s’ha celebrat la XVIa edició d’Els Firals de Bellvís.

Aquesta festa, la més important després de la Festa Major, és la més representativa a nivell extracomarcal, ja que fins hi tot hi havia gent de Mataró.

 

La Colla Gegantera i Grallera no se n’ha volgut perdre cap detall i, unànimement, vam decidir de participar-hi en tot el possible, com sempre.

El més destacat en el que vam col·laborar va ser en la cercavila, l’actuació al sopar dels nobles i en el ball dels gegants Pere de Bellvís i Ermesenda de Montcada.

I per si tot això no fos prou, també hi havia gent de la colla als balls dels gegantets, del brau gran, fent de soldats, rebent el poble de Bellvís a Els Arcs, a les danses (tant dels nens com dels grans), al ball de malabars dels petits, a l’exhibició de gimnàstica artística, a l’espectacle de malabars de foc…

 

Des de la Colla Gegantera i Grallera de Bellvís volem donar les gràcies a totes les persones que fan possible que any darrere any, encara que passem per moments difícils, que es continuïn fent Els Firals amb tant d’entusiasme com en la primera edició. Una festa local tant maca en que tot el poble hi col·labora i fa que tots els ciutadans ens unim molt més no es pot perdre així com així.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *