Torronada 2012

A la Colla Gegantera volíem donar el tret de sortida a l’any d’una manera ben divertida i original. I ho vam aconseguir.

 

El dissabte 7 de gener vam celebrar una xocolatada per a tots els geganters de Bellvís. Els grallers i timbalers vam començar la festa fent un petit concert amb repertori nadalenc. Després vam organitzar uns jocs. La diferència va ser que enlloc de jugar-hi només els nens, també hi participaven els pares. Entre les diverses proves, hi havia una cursa de puzles amb els ulls tapats (és clar que de cada parella un guiava a l’altre amb ordres de veu per poder-los acabar!). També, al ritme de la Polca d’Ours, el ball més popular del món geganter, vam fer que els pares i els germans grans gaudissin tant com els nens per Nadal. Quan a tothom ja els hi havia entrat la gana, vam anar a menjar xocolata desfeta acabada de fer amb coca del poble.

 

Però, amb gran sorpresa de tots, abans de poder començar, va aparèixer el rei blanc, el mateix que dues nits abans repartia il·lusió per als nens. El vam convidar a passar i a seure en una cadira daurada i, llavors, va repartir regals per a tots els petits i els que eren una mica més grans. També va obsequiar a totes les famílies amb un DVD on hi havia un recull de les sortides del 2011.

 

Va ser una festa ben especial i entretinguda, que esperem repetir molts anys més.

 

I per acabar: BON ANY NOU!!!!

 

Montse Baiges

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *