Exposició de gegants del Pla d’Urgell a Castellnou

En motiu de la 3a Trobada Comarcal a Castellnou es va decidir fer una exposició de tots els gegants del Pla d’Urgell al poble perquè els amfitrions poguessin disfrutar de les figures geganteres abans que ningú.

Per això, el diumenge 2 de febrer les colles geganteres de Bellvís, Golmés, Miralcamp, Mollerussa, Torregrossa i Vilanova de Bellpuig vam portar els nostres gegants als baixos de l’Ajuntament de Castellnou.

Durant la setmana, els nens i nenes de l’Escola l’Estel i la Llar d’Infants El Patufet van visitar l’exposició. A més, es va fer un reportatge a cura de Jonatan Niubó Parramon, alumne del cicle formatiu de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtica del col·legi La Salle de Mollerussa.

http://www.youtube.com/watch?v=BXqma6sTWdU

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.