Núvol

El grup Núvol s’ha format en dies de tempesta, l’octubre del 2012, per la condensació d’una colla de músics força veterans, i amb ganes d’escampar-se per tot el cel musical. Dita condensació s’ha produït per les ganes de portar més enllà el projecte personal de Xavier Llorach (ex-guitarrista dels Whiskyn’s), i de seguir donant sortida a la seva producció musical (que en una petita part s’ha quedat en el repertori dels Whiskyn’s).

Si ens voleu situar geogràficament, som del Baix Penedès, Alt Camp i Tarragonès. Tot i que els núvols ja sabem que són força imprevisibles.

Perquè Núvol? Perquè els músics sempre estem una mica penjats d’un núvol. Perquè poden tenir moltes formes i a nosaltres ens agrada experimentar amb molts elements musicals. Perquè inciten a la imaginació i et deixen embadalit amb les seves formes, o poden tenir molta mala llet. Perquè fan més bonics els inicis i finals del dia. Perquè gairebé sempre t’acompanyen. Per estar més a prop de les estrelles (a qui no li agradaria això!). Perquè ens movem per escenaris, i sempre us caldrà mirar amunt, je, je… Perquè sona popero i ens agrada!

Núvol

Núvol

L’estil: fem Pop-Rock amb lletres en català. Un Pop-Rock de persones amb experiència, una joventut madura, la qual cosa no vol dir que no sigui fresc en molts moments, però també fosc en d’altres… Ja sabeu que la nuvolositat és molt variable. En general fem cançons de 3 minuts, però si s’escau no tenim manies… els núvols petits són bonics, però una nuvolada d’aquelles que va creixent i creixent i ho cobreix tot lentament, també ens motiva!

Un estil semblant al dels Whiskyn’s? bé, en una petita part, però aquí Xavier Llorach dóna sortida a tot el que no tenia cabuda a la banda reusenca liderada per Joan Masdéu, i sovint és més fosc, complex i pesant o també tremendament dolç.

Les lletres: per sort no les podrem resumir, però sí que no tenen res de vaporoses i en general parlen sobre l’art de viure; elements quotidians, denúncia crítica, del gran tema; l’amor en totes les seves formes (però no enamorament adolescent)… En definitiva intentem que convidin a la reflexió, còmodament i sempre mirant al cel.

Qui som? Som fins a 4 tipus de Núvol diferents:

·         Rocío Robles: Veu principal i guitarra acústica.

·         Xavier Llorach: Guitarres i cors.

·         Ferran Noguera: Baix i cors.

·         Gerard Mallorquí: Bateria.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *