Nou gegantó a Tarragona

AVALL-17.06.2016Divendres, dia 17 de juny, la Diputació de Tarragona va presentar el gegantó Sant Rafael, portat per la comunitat educativa del Col·legi Public d’Educació Especial Sant Rafael, obra d’Aleix Vall, del taller Avall de Reus. La confecció del vestuari d’aquest gegant ha estat obra de Guillem Amorós del taller Folk al Biaix.

La presentació va comptar amb la presència dels Gegantons Negritos, padrins d’aquest nou Gegantó Sant Rafael i la música de l’acte la va interpretar el grup tarragoní El Tecler Gestió Cultural. També van assistir a l’acte el President d’Adifolk (Associació per a la Difusió de Folklore), el vicepresident de la Diputació de Tarragona i el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Tarragona.

avall-3 avall-2

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *