Imatges de la XXIª Trobada de gegants del Baix Llobregat

Els passats dies 27 i 28 d’octubre es va celebrar a la veïna ciutat de Viladecans l’21 edició de la trobada de gegants de la nostra comarca, el Baix Llobregat.
En el següent enllaç podeu veure algunes fotos del canvi de hereu i pubilla així com el ball representatiu amb la participació de totes les parelles de gegants presents i associades a la federació.
Les activitats van haver de ser realitzades a l’interior del Cúbic per la pluja que va afectar tot el país durant aquests dies.

 

 

https://flic.kr/s/aHskHqfpmk

 

 

Los pasados dìas 27 y 28 de octubre se celebró en la vecina ciudad de Viladecans la 21 edición del encuentro de gigantes de nuestra comarca, el Bajo Llobregat.
En el siguiente enlace podéis ver algunas fotos del cambio de hereu y pubilla así como el baile representativo con la participación de todas las parejas de gigantes presentes y asociadas a la federación.
Las actividades debieron ser realizadas en el interior del Cúbic por la lluvia que afectó todo el país durante estos días.

Last October 27 and 28 was held in the neighboring city of Viladecans the 21st edition of the meeting of giants of our region, Baix Llobregat.
In the following link you can see some pictures of the hereu and pubilla change as well as the representative dance with the participation of all the pairs of giants present and associated with the federation.
The activities had to be carried out inside the Cúbic due to the rain that affected the whole country during these days.

Les 27 et 28 octobre derniers a eu lieu dans la ville voisine de Viladecans la 21ème édition du meeting des géants de notre région, le Lower Llobregat.
Dans le lien suivant, vous pouvez voir quelques photos du changement de hereu et de pubilla ainsi que la danse représentative avec la participation de toutes les paires de géants présents et associés à la fédération.
Les activités ont dû être menées à l’intérieur du Cúbic en raison de la pluie qui a touché tout le pays pendant ces jours.

Aquesta entrada ha esta publicada en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *