Diada 11 setembre 2022

Aquest any nostra tradicional participació als actes institucionals de la diada nacional a l’ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova hem comptat amb la participació dels Gegants de l’ACGC , davant el President de la Genaralitat, Pere Aragonès, la Ministra de Mobilitat i Agenda urbana, Raquel Sánchez, la Vicepresidenta primera en funcions del Parlament Alba Vergés, la delegada del govern espanyol, Eugènia Gay, l’alcaldesa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret i altres autoritats, els nostres músics i portadors han interpretat el ball de l’aniversari.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *