Els Gegants Neolítics de l’Espluga se solidaritzen amb els presos polítics en les últimes trobades

La família de Gegants Neolítics de l’Espluga de Francolí ha començat aquest mes d’abril una nova gira per diferents trobades geganteres d’arreu de Catalunya, i ho ha fet amb una particularitat, el llaç groc que el Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor porten a la solapa. Així van assistir el 14 d’abril a la primera Trobada Gegantera d’Anglesola (Urgell).

El 21 d’abril la Colla Gegantera de l’Espluga va participar a la Trobada de Gegants de l’Hospitalet de Llobregat, on els Gegants Neolítics van rebre diferents crits contra el símbol groc per la llibertat dels presos polítics. Aquest cop altres gegants, com els de Cervera, també es van sumar a la iniciativa i van aparèixer a la trobada amb el seu llaç groc.

Els Gegants Neolítics de l’Espluga, amb el llaç groc a l’Hospitalet de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *