Els Gegants i els Grallers de l’Espluga combaten la pluja a la trobada de Reus

Els Gegants Neolítics de l’Espluga Gorg, Spluc i Blat, Terra i Pastor, acompanyats pels Grallers de l’Espluga es van estrenar aquest dissabte a la Trobada Gegantera de les Festes de la Misericòrdia de Reus, un acte marcat per la forta pluja que va caure durant tota la tarda.

La tempesta va obligar a suspendre la cercavila i la plantada de gegants. Les figures es van refugiar durant 3 hores a l’Ajuntament de Reus fins que a dos quarts de 8 del vespre van poder sortir a la plaça del Mercadal.

Malgrat això, durant la tarda, els Grallers de l’Espluga i els gegantons Terra i Pastor van oferir una improvisada cercavila pels porxos del Mercadal, amb l’objectiu d’animar les colles geganteres que esperaven informació sobre l’inici de la Trobada, mentre no deixava de ploure. Després, juntament amb el Gorg i l’Spluc, van participar a la ballada conjunta i a la cercavila prèvia al sopar de germanor a la Palma.

La Trobada comptava amb amb la participació de la mulassa d’Olesa de Montserrat, les mulasses de Tarragona, els gegants de la Colla Pessigolla de Valls, Martorelles, Molins de Rei, Martorell, Salt, Castellvell del Camp, Masquefa, Fraga, Sant Climent de Llobregat, l’Espluga de Francolí, l’Institut Pere Mata de Reus i la Mulassa i els Gegants de Reus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *