Inici de temporada dels Grallers de l’Espluga amb una jornada de debat

Els Grallers de l’Espluga han arrencat la temporada aquest dissabte 20 d’octubre amb una sessió debat sobre l’agrupació musical, en ple procés d’ampliació amb alumnes de l’Escola de Gralla i Percussió. Diversos membres de l’agrupació han fixat els objectius de present i de futur dels Grallers espluguins, que ja compten amb 26 anys d’història.

En les properes setmanes es reprendran els assajos del grup i també les classes de l’Escola de Gralla i Percussió amb Oriol Olivé.

Joana Cervelló i Montse Morgades reben l’obsequi per la seva maternitat. (Foto: Xavier Lozano)

Maternitat compartida

Aprofitant l’inici de curs, els Grallers de l’Espluga han volgut compartir l’alegria per la nova maternitat de dues de les gralleres més veteranes al grup, la Montse Morgades que ha presentat el seu fill Martí, i Joana Cervelló, a punt d’infantar el seu fill Biel. Amb l’objectiu d’incentivar l’estima dels dos nouvinguts al grup pel món de la música i la cultura popular i tradicional, l’entitat els ha obsequiat amb l’uniforme oficial dels Grallers de l’Espluga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *