Presentació de la nova web al programa de cultura popular de l’Espluga FM Ràdio

El programa ‘Terra de Festa‘ de l’Espluga FM Ràdio ha convidat aquesta setmana la presidenta de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, Magda Buldó i el webmàster i responsable de comunicació de l’entitat, Xavier Lozano, per parlar del projecte de la nova pàgina web sobre la cultura popular espluguina.

El programa, presentat per Jordi Robert, ha volgut fer-se ressò del nou portal del Grup de Grallers, la Colla Gegantera i el Grup de Nans on també es pot trobar informació sobre la resta d’elements espluguins, el protocol de la Festa Major, i tota al informació de l’entitat.

Escolta’l aquí:

Descarrega’l

El programa s’ha emès aquest divendres 2 de novembre a les 13h i aquest dissabte a les 12h del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *