Els Gegants Neolítics i els Grallers de l’Espluga rebran Raül Arenas al final del repte per Noe Gaya

Els Gegants i Gegantons Neolítics i els Grallers de l’Espluga de Francolí acompanyaran l’espluguina Noe Gaya, aquest dissabte 16 de març, en la rebuda que es farà a Tàrrega a l’atleta Raül Arenas, com a cloenda al repte que s’ha proposat per fer realitat el conte de l’espluguina, afectada per una lesió cerebral a causa d’un accident de trànsit.

L’arribada de Raül Arenas serà a les 6 de la tarda al carrer del Carme, enmig d’un conjunt d’activitats que també inclou la presentació del nou conte de Noe Gaya i el sorteig de mig centenar de premis.

La Colla Gegantera ha col·laborat durant els últims mesos en la campanya del projecte ‘Sempre endavant’, per tal de recollir fons per la proposta impulsada per Raül Arenas, que va descobrir la història de Noe Gaya a través de les pedres de la felicitat repartides arreu del món.

La Noe i els gegantons

El 30 de juliol de 2017, durant el bateig dels nous gegantons neolítics de l’Espluga, Terra i Pastor, la Colla Gegantera va col·locar a la gegantona Terra un collaret de ‘pedres de la felicitat’, pintat per l’espluguina Noe Gaya.

La col·locació del collaret de ‘pedres de la felicitat’ pintat per Noe Gaya, el 30 de juliol de 2017.

L’objectiu era visibilitzar a través de la cultura popular la història de superació de la Noe, en uns gegantons especialment sensibles ja que també incorporen el seu nom en braile a l’avantbraç.

Les ‘pedres de la felicitat’ de Noe Gaya estan repartides per tot el món gràcies a alpinistes, viatgers i excursionistes i des del 2017 recorren el territori amb els gegants de l’Espluga de Francolí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *