Els Gegants de l’Espluga acaben el curs als centres escolars

La Colla Gegantera de l’Espluga ha tornat aquest mes de juny a la Llar d’Infants Municipal, dins les activitats de difusió de la cultura popular als mes petits que proposa aquest centre públic. Aquesta setmana, diversos geganters i geganteres han portat la Terra, l’Spluc i el Blat, i alguns capgrossos, fins la Llar d’Infants perquè els més petits els poguéssin tocar i veure de prop.

A banda, la gegantera Mar Gili també ha fet un taller sobre els gegants a l’aula de P4 de l’escola Vedruna, on ha explicat als alumnes el procés de creació d’un gegantó com el que ella mateixa ha fabricat.

El taller sobre els gegants a la Llar d’Infants municipal de l’Espluga. (Foto: Jordi Batet)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *