Els Gegants Neolítics sorprenen a Buhos en plena nit de Festa Major

Els Gegants Neolítics Gorg i Spluc van sorprendre un cop més els assistents del gran concert de Festa Major, la nit del dissabte 27 de juliol de 2019, presentant-se de forma inesperada a la plaça de l’Església, on estava actuant el grup Buhos. Portats per diversos geganters, el Gorg i l’Spluc van ballar al ritme dels èxits de Buhos, que fins i tot van interrompre el concert davant la seva estupefacció.

El cantant de Buhos, Guillem Solé, va presentar a un dels seus membres de l’Staff, l’espluguí Joan Vilalta, el nom dels dos gegants. La resposta però la va acabar donant el públic, ple d’infants i famílies seguidors dels Gegants Neolítics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *