Els Gegants Neolítics de l’Espluga visitaran Duesaigües, Barcelona i el Vilosell, aquest agost

Després de l’intens mes de juliol -amb la Trobada Gegantera i la Festa Major de l’Espluga de Francolí, la família de Gegants Neolítics de l’Espluga reprén aquest cap de setmana la seva gira per Catalunya amb la primera de les 3 actuacions del mes d’agost. El Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor participaran a la Trobada Gegantera de Duesaigües, al Baix Camp. Ho faran juntament amb la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt de Montroig del Camp i amb al Colla Gegantera de l’Argentera. Tots plegats acompanyaran els Cubanus de Duesaigües a la seva Trobada Geganera.

Descarrega’t el programa de la 23a TROBADA GEGANTERA A DUESAIGÜES

Tornada a Barcelona i visita al Vilosell

El 15 d’agost, els Gegants Neolítics de l’Espluga seran els convidats especials de les Festes de Sant Roc de la plaça Nova de la ciutat de Barcelona, unes de les festes tradicionals de més antiguitat de Catalunya. Els gegants barcelonins i nan Cu-cut ja van ser la colla destacada de la Trobada Gegantera de l’Espluga.

Ara el Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor tornaran a Barcelona per ballar a tocar de la catedral, on ja van ballar el 12 de novembre de 2017 convidats llavors per Adifolk. Cal destacar que la Colla Gegantera de la plaça Nova i la de l’Espluga comparteixen vincles amb els joves geganters espluguins Jofre i Jana Saltó.

El 15 d’agost formaran part de la XXXVIII Trobada de Gegants on també participaran els Gegants del Pi, els del Raval, els de la Barceloneta, els del Casc Antic, els de Sant Pere de les Puel·les, de Sant Jaume, de la Princesa i els amfitrions de la Plaça Nova. Plegats faran un recorregut pel barri Gòtic de Barcelona.

Descarreg’at el Programa de les 430 Festes de Sant Roc de Barcelona

Finalment, el 17 d’agost la Colla Gegantera de l’Espluga serà al Vilosell per participar a la seva Trobada Gegantera.

Absència a l’Espai de la Festa Major

La intensitat d’actuacions dels Gegants Neolítics de l’Espluga durant els propers dies farà que no puguin exposar-se del 10 al 18 d’agost a l’Espai de la Festa Major, ubicat al carrer de Lluís Carulla, 22. Hi tornaran a ser del 19 al 31 d’agost per últim cop.

L’exposició de Gegants de l’Espluga, a l’interior de l’Espai de la Festa Major. (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *