Els Grallers de l’Espluga tornen a l’acte institucional de la Diada de l’11 de setembre

Els Grallers de l’Espluga han tornat a actuar a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya d’aquest 2019 després d’algunes edicions sense fer-ho pels canvis de format que ha sofert l’acte. Enguany fa 26 anys des que van començar a participar als actes de l’Onze de Setembre.

Els Grallers de l’Espluga, durant l’anada fins l’Antic Hospital per celebrar l’acte de la Diada 2019 (Foto: Enric Mercadé)

Aquest any, l’Assemblea Nacional Catalana de la Conca i l’Ajuntament de l’Espluga havien demanat al grup local que oferís el toc del Segadors i l’acompanyament de les autoritats durant i després de la penjada de la bandera estelada del balcó de l’Ajuntament.

Xavier Morgades dirigeix el cant dels Segadors amb els Grallers de l’Espluga. (Foto: Enric Mercadé)

A l’interior de l’Antic Hospital, on s’ha fet l’acte a causa de la pluja, les gralleres han interpretat l’Himne Nacional de Catalunya amb els cants del públic sota la direcció de Xavier Morgades, director de la Coral Espluguina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *