L’Escola de Gralla i Percussió de l’Espluga baixa l’edat d’inscripció per ampliar els grups de Grallers

L’Escola de Gralla i Percussió de l’Espluga de Francolí ja ha tancat les inscripcions del curs 2019-2020 en què com a novetat oferirà -a més de classes d’adults- formació a infants a partir de 8 anys, pel que fa als cursos de gralla, i de 7 anys pels de percussió tradicional. Feia anys que les inscripcions per aquests grups d’edat estaven tancades, però l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, responsable de l’Escola, ha decidit ampliar el ventall de formació per tal de garantir la continuïtat dels grups de grallers de la Colla Gegantera i els Grallers de l’Espluga.

Inici de curs d’assajos als Grallers de l’Espluga, amb Oriol Olivé. (Foto: Xavier Lozano)

Les inscripcions es podien fer fins el 27 de setembre a través del formulari disponible a webs.gegants.cat/esplugadefrancoli. Les classes dirigides pel mestre graller Oriol Olivé es faran un cop per setmana a les aules de l’entitat, al Casal de l’Espluga, i es dividiran per nivells. Una de les novetats també és la reobertura de formació per timbal.

Foto de grup dels grallers i timbalers a la Trobada d’Ivars d’Urgell (Foto: Fina Montserrat)

Els i les alumnes de curs podran integrar-se a les actuacions de la Colla Gegantera i del grup de Grallers de l’Espluga a mesura que aprenguin el repertori tradicional.

Els Grallers de l’Espluga, durant la cercavila a Montblanc (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *