24/10: Matinades de la Fal·lera Gironina 2015

Us remetem l’escrit de la fal·lera Gironina convidant-vos a participar a les matinades que es faran el 24 d’octubre a les 8 del matí:

“Girona, a quatre dies del temps de les castanyes del 2015.

“Cridem qui som i que tothom ho escolti. I en acabat, que cadascú es vesteixi com bonament li plagui, i via fora!, que tot està per fer i tot és possible.” Endavant els matiners!!! Via fora!!! Desperta canya!!!

I després d’aquest aclariment ja sols en queda recordar-vos, per aquells que encara no la sabeu i no teniu la solfa de les matinades, que us la podem fer arribar. Si la partitura és nova per vosaltres, us recomanem treballeu la segona veu. Us demanem , si us plau, que vetlleu per una proporció de quatre a un entre grallers i percussionistes (caixes). També cal que prepareu una peça d’agraïment ben lluïda.

Com sempre, el dissabte 24 d’octubre, al senyal d’una traca petadora, el so manyac de les matinades llargues de Sitges s’alçarà de la terra, a la plaça del Marquès de Camps a les 8 del matí, tot cercant el sol, tot cridant a la festa per, després de la volta de costum, acabar petonejant el Cul de la Lleona, que cada cop és més lluent.

Els companys Pere Madrenys, Albert i Enric portaran la batuta, perquè la cosa surti ben lligada.

Fotem-li canya!!!

CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA ABANS DEL DIA 20.

Contacte: Isaac 630 97 46 65 / Felip 972.20.81.79 i 680.64.11.05 falleragironina@gmail.com

Post-scriptum: L’organització segueix trobant  bàrbar, verro i groller l’antic costum de fer ús de tanoques i virolles durant la cercavila. Fem una crida general al capteniment. Qui no se’n pugui estar, demanem que ho faci tot cercant el privat i l’obaga per tal de no esvalotar l’aviram i el veïnat. Coneixement! Que som unes criatures…

Un magnific regal dels companys de Pedres de Girona http://www.pedresdegirona.com/fires_2014_matinades.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *