Caldes de Malavella, Vila Gegantera de les comarques gironines 2017

Caldes de Malavella serà Vila Gegantera de les comarques gironines 2017 després del període de votació que es va acabar el dissabte 7 de gener. La vila selvatana era l’única candidatura que s’havia presentat per acollir la trobada gegantera més important de les comarques gironines.
Aquí teniu el comunicat de la Colla Gegantera de Caldes de Malavella en el qual expressa la seva il·lusió i compromís per organitzar una Vila Gegantera 2017 ben lluïda:

28-11-16-candidatura-vila-gegantera-caldes-de-malavella-1

“El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre del 2017 Caldes de Malavella tornarà a vestir-se de festa. Però de festa gegant!! Els carrers tornaran a omplir-se de gegants, capgrossos, músics, nens (i no tant nens…) i camises de molts colors, però aquesta vegada per acollir la XXIVa Vila Gegantera de les comarques gironines.

És un plaer i un gran orgull per a la nostra colla ser la segona població que organitza aquest gran festa gegantera dues vegades i us assegurem que, després de 13 anys, ens agafem aquest repte amb les mateixes ganes i la mateixa il·lusió que el 2004.

Algunes colles aprofiten un aniversari de gegants, o del poble, o algun altre esdeveniment per presentar candidatura per ser Vila gegantera, però aquest no ha sigut el nostre cas. No ens coincideix amb res, és veritat, però no fa falta, perquè a Caldes tenim un gran motiu.

Tenim una tradició gegantera molt arrelada que comença a casa, al carrer de ben petits -seguint els gegants pel centre de la vila amb la família- i des de les escoles que ens ajuden a mantenir ben viva la imatge dels gegants -amb els contes i les visites a la Casa dels Gegants-. I és per aquest motiu, pels nens i nenes del nostre poble que ens segueixen, que tenen fal·lera i que fan que els seus pares ens mirin i la tinguin una mica també (encara que sigui pels seus petits o pel record de quan ells ho eren i els miraven també des d’avall), que hem acceptat aquesta fita tan important.

I ara, un cop agafat el compromís, només esperem que per a la nostra mainada, la vostra o per a vosaltres que us agraden tant i els viviu tant intensament, vingueu a acompanyar-nos a la nostra Vila Gegantera i així puguem fer-la una mica més gran si hi cap. I també per ells o per vosaltres, fer que la tradició gegantera no es perdi arreu. Perquè per molt alts que siguin alguns castells, si els gegants ens unim arribarem molt més amunt.

Salut i fal·lera!!!

Colla gegantera de Caldes de Malavella i els Grallers escaldats”.

28-11-16-candidatura-vila-gegantera-caldes-de-malavella-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *