Dissabte 7, termini per votar la Vila Gegantera 2017

img_0718La Coordinadora Gegantera Gironina ha obert un període de votació a través de correu electrònic per escollir la Vila Gegantera 2017. El termini s’acaba el dissabte 7 de gener a les 12 de la nit i l’únic candidat és Caldes de Malavella.

L’Ajuntament de la vila selvatana va aprovar per unanimitat en el ple del dia 27 de desembre passat donar el seu suport perquè Caldes de Malavella sigui Vila Gegantera 2017, els dies 7 i 8 d’octubre.

Cada colla gegantera podrà votar a través del correu electrònic que figura en el registre de la Coordinadora Gegantera Gironina amb destinació  al correu coordinadorageganteragironina@gmail.com. El termini, recordem, és el dissabte 7, a les 12 de la nit.

Us facilitem el fragment del Reglament de Règim Intern que contempla l’opció de votar les candidatures a través de correu electrònic

“6.4 Si no es pogués votar cap candidatura, encara quedaria la possibilitat de fer la presentació i votació per correu electrònic, sempre com a màxim nou mesos abans de la seva celebració, temps que es considera necessari per la seva organització.

6.5 La votació s’haurà de fer des del correu electrònic de la colla gegantera que figura en el registre de la Coordinadora Gegantera Gironina i amb destinació al correu coordinadorageganteragironina@gmail.com. El secretari de la CGG, farà l’acta de les votacions i l’enviarà a totes les colles”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *