25/10: Matinades de la Fal·lera Gironina

Matinades Fal·lera GironinaUs remetem l’escrit de la fal·lera Gironina convidant-vos a participar a les matinades que es faran el 25 d’octubre a les 8 del matí:

“Girona, a quatre dies del temps de les castanyes del 2014.

Ens ho heu consultat hi us hem de dir que SÍ-SÍ, aquest any també fem matinades.

I després d’aquest aclariment, ja sols en queda recordar-vos, per aquells que encara no la sabeu i no teniu la solfa de les matinades, que us la podem fer arribar. Si la partitura és nova per vosaltres, us recomanem treballeu la segona veu. Us demanem, si us plau, que vetlleu per una proporció de quatre a un entre grallers i percussionistes (caixes). També cal que prepareu una peça d’agraïment ben lluïda.

Com sempre, el dissabte 25 d’octubre, al senyal d’una traca petadora, el so manyac de les matinades llargues de Sitges s’alçarà de la terra, a la plaça del Marquès de Camps a les vuit del matí, tot cercant el sol, tot cridant a la festa per després de la volta de costum acabar petonejant, ara ja es pot, el Cul de la Lleona, que cada cop és més lluent.

Els companys Pere Madrenys i Aniol portaran la batuta, perquè la cosa surti ben lligada.

Fotem-li canya!!!

CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA ABANS DEL DIA 23
Contacte: Isaac 630 97 46 65 Felip 972.20.81.79 i 680.64.11.05 falleragironina@gmail.com

Post-scriptum: L’organització segueix trobant bàrbar, verro i groller l’antic costum de fer ús de tanoques i virolles durant la cercavila. Fem una crida general al capteniment. Qui no se’n pugui estar, demanem que ho faci tot cercant el privat i l’obaga per tal de no esvalotar l’aviram i el veïnat. Coneixement! Que som unes criatures…

La Fal·lera Gironina”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *