Pujada a Montserrat

                                 30 Març 2008

 

La colla de Geganters i Grallers de Gràcia-Sabadell, dins dels actes commemoratius del nostre 25è aniversari, el diumenge dia 30 vam fer la II Pujada de la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia a Montserrat.
A les 8.30h, amb bon ritme i comptant amb la col.laboració de la Colla de Gegants i Capgrossos de Sabadell i la Colla de Geganters de la Concòrdia, vam començar a pujar les 90 i escaix persones que ens havíem trobat a Monistrol. Ben amenitzats amb el so de les gralles i els tabals anàvem fent camí. Cap a les 10h vam parar a reposar forces amb un bon esmorzar.
A quarts de dotze, una hora abans del que estava previst, ja feiem cap a Montserrat.
Ens van dedicar la missa de la 1h, on vam llegir el nostre manifest. A la sortida de missa vam ballar a la Plç. Santa Maria i després d’un dinar de germanor vam donar per tancada la diada. 
 

 

 

                               Manifest Conmemoratiu.

Avui som aquí perquè estem de Festa.Ja fa 25 anys, que, gràcies a l’empenta d’uns quants veïns i veïnes del nostre barri, va néixer la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia.

Des d’aleshores ens hen mogut arreu de Catalunya, Andorra, i França, transmeten la nostre cultura, fent gaudir a xics i grans d’una tradició molt arrelada al nostre país.

Hem pujat fins aquí perquè volem celebrar a MONTSERRAT, símbol de la Catalanitat, el nostre 25è Aniversari.

Sota la mirada atenta de la Moreneta, els nostres Gegants ballaran, les nostres gralles sonaran, proclamant als 4 vents que volem seguir amb aquesta tasca, la de difondre i transmetre arreu la nostra tradició, la nostra cultura. Felicitats Colla i endavant.  

          

 

 

          

          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *