En Rimbau puja caminant a l’aplec de la Torrassa

novembre 12, 2015 in General

Caminada popular geganteraEl dia 26 d’abril del 2015 i coincidint amb l’aplec de la Torrassa la Colla gegantera La Patufa és plantejà un nou repte pujar en Rimbau caminant fins la Torre ja que ell en porta una reproducció a la mà. Però no ho podia fer sol necessitava l’acompanyament de tot el poble així doncs és decidí organitzar una caminada popular de Llinars fins la Torrassa passant per St.  Esteve del coll on els esperaria l’esmorzar ajuntament amb el gegant Rimbau.

El dia 25 d’Abril membres de la colla gegantera van marcar el recorregut per a tal que cap participant a la caminada es pugues perdre. El dia 26 a les 7 del mati la colla és va trobar a la casa de colònies Maristes Mogent on és van coure les botifarres i fer els entrepans, un cop fet això la meitat de la colla ses va desplaçar fins St. Esteve del Coll per a muntar el gegant i l’esmorzar la resta de la colla va anar a la plaça dels països catalans on s’aplegaren una 50ena de persones per enfilar camí cap a la torrassa a les 8:00h del matí després de llençar un coet començà la caminada, una hora i poc desprès la comitiva arribava a St. Esteve del colla apunt per esmorzar, amb la panxa plena i havent fet la foto de família tots plegant i ja amb en Rimbau començarem a caminar fins la torrassa a les 12 del migdia a vam arribar al pàrquing de la torrassa on la geganta sibil·la i els musics de la colla esperaven en Rimbau per arribar junts fins la torre, un cop allà i amb una bona rebuda dels trabucaires de Llinars es varen fer un parell de balls de gegants i finalitzà l’activitat però solos per als geganters que la festa a la Torrassa continuava amb un munt d’activitats de l’aplec.