Comunicat de la Colla Gegantera de la Llagosta

Estimades veïnes i veïns de la Llagosta,

Esperem que vosaltres al menys gaudiu de la Festa Major d’aquest any ja que nosaltres no podrem gaudir-la com ens agradaria perquè, malauradament i molt al nostre pesar, la Colla Gegantera no podrà participar de la mateixa.

Ara mateix la Colla no es troba en condicions d’efectuar cap actuació, ja que la parada obligatòria que hem patit ha fet disminuir la implicació que els membres de la Colla tenim amb l’entitat. O dit d’altra manera, actualment no disposem de suficients portadors, acompanyants ni músics per a poder efectuar una cercavila en les mínimes condicions que la Festa Major del nostre poble es mereix, o qualsevol altra activitat.

La Colla es mou durant tot l’any, amb activitats dins el poble, així com amb sortides fora del mateix, i fins ara el compromís i la implicació que hem tingut ens han permès efectuar unes 20 activitats anuals. Això vol dir que assagem balls, cançons i entrenem les nostres esquenes cada dos o tres caps de setmana, a part dels assajos setmanals que fem al Centre Cultural del nostre poble.

Davant l’aturada imposada (vegeu el comunicat del març, que a dia d’avui segueix vigent perquè el tema no està resolt), l’activitat es va reduir únicament als assajos setmanals, que cada vegada es van anar espaiant en el temps perquè no es veia solució al nostre problema de transport. “Per què assajar si no anem a sortir?”: era el raonament general. Això provoca una desmotivació general que encara avui patim.

Ara per fi veiem aquella llum al final del túnel i s’ha posat en marxa la solució al nostre problema amb el transport. Però ens plantegem nous dubtes: com respondran els socis i els simpatitzants?; tornarem a ser aquell grup de persones disposat a oferir el seu temps lliure i el de les seves famílies per a passejar als gegants per tota Catalunya?… Esperem que gràcies als veïns i veïnes i als amants de la cultura així sigui.

Per a que no perdem aquesta tradició, tan nostra, demanem la vostra ajuda i esperem que us animeu a participar a i amb la Colla, no només a les activitats que podem organitzar (que segur seran moltes), sinó com a membres actius de la mateixa, acompanyant-nos a les sortides que realitzem, animant-vos a portar un gegant o a tocar el timbal o a gralla.

Segurament que junts farem que la Colla Gegantera de la Llagosta torni a ser l’enveja de la comarca i que la nostra trobada continuï sent de referència entre la resta de les colles del Vallès i de Catalunya.

Agraïm el vostre interès, esperem la vostra comprensió i desitgem la vostra ajuda.

FALERA GEGANTERA!!!

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment