Cercaviles d’aquest cap de setmana

juny 19, 2012 in General

El 24 de juny, Sant Joan, alguns gegants de la comarca aprofiten per sortir a celebrar aquesta festivitat o bé altres festes de la seva població.

A Vilassar de Mar, s’hi celebra la Festa Major de Sant Joan, on els gegants, el Pigat i la Lucia, seran presents diumenge al matí al solemne ofici religiós en honor a Sant Joan Baptista. Podreu gaudir dels seus balls, així com el de l’Espaciosa i el dels nans. Serà a les 11 a davant de l’església.

Pineda de Mar, en motiu de la Diada de Sant Joan, en Guerau I i l’Ermessenda, sortiran en cercavila pels carrers del seu poble. En aquest cas, serà diumenge a la tarda.

I per finalitzar, a Arenys de Munt, s’hi celebra la XIII Fira de la Cirera d’en Roca, on els gegants de la vila, faran una cercavila per la riera juntament amb les autoritats. Serà a 3/4 de 6 de la tarda, des de l’Ajuntament.