Trobada de Gegants a Canet de Mar (30 de juny)

juny 25, 2012 in General

Els gegants del barri dels Abells de Canet de Mar, organitzen com cada any, la seva trobada de gegants, que coincideix amb la Festa Major de Sant Pere. Aquesta festa és una bona oportunitat per veure els gegants de Canet, construïts pel mestre Manel Casserras l’any 1985 i que porten per nom Guillem Bernat de Montferrer i Agnès de l’Aubó, els quals no surten mai de la seva vila.

La plantada serà a partir de les 5 de la tarda a la plaça Macià, just davant de l’Església. A les 6, començarà la passejada amb el següent recorregut: plaça Macià, carrer de Sant Jaume, carrer Abell Baix, carrer Nou, riera Buscarons, plaça de la Llenya, riera Gavarra, carrer de la Verge de Montserrat i plaça de l’11 de setembre, on es faran els balls finals.

La festa comptarà amb la participació dels gegants d’Arenys de Munt, Figueres, Llagostera, Vilassar de Mar, Arenys de Mar, Barberà del Vallès, Tordera, Arbúcies, Santa Susanna, Pineda de Mar, la Batllòria, Caldes d’Estrac, Calella, Sant Feliu de Llobregat i els amfitrions de Canet de Mar.