XXVI Trobada de Gegants del Masnou (30 de juny)

juny 25, 2012 in General

El Masnou, al igual que Canet, també celebra la Festa Major per Sant Pere, i és per això que en Pere el Drapaire i l’Eulàlia Tallacolls -que per cert, ja tenen més de 70 anys tot i que només en fa 26 que la fan-, celebraran la seva anual trobada de gegants.

La plantada serà a les 6 de la tarda a la Plaça de l’Església i la cercavila començarà a les 7 pels carrers de Sant Josep, Rafael Bert i Fàbregas, Lluís Millet, Bonaventura Bassegoda, Roger de Flor, Sant Rafael, Sant Felip, Dr.
Josep Agell, Pere Grau, Capitans Comellas, Mestres Villà, Esperança, Roger de Flor, Sant Miquel i plaça de Marcel·lina Monteys.

Amb les colles d’Hostalric, Sant Vicenç dels Horts, Alella, Teià, el Xup de Manresa, Riudellots de la Selva, Palau-Solità i Plegamans, la Faràndula de Badalona i els amfitrions del Masnou.