4a Trobada de gegants de Palafolls (1 de setembre)

agost 27, 2012 in General

A principis de setembre, la colla més jove de la comarca, la de Palafolls, celebra la seva trobada de gegants. Aquest any, agafa un format diferent dels darrers anys, ja que aquest any, serà una trobada nocturna. En Guillem i la Guiomar, i tots els gegantons, us conviden a aquesta festa que segur que no us deixarà indiferents.

La diada començarà a partir de les 6 de la tarda a la plaça del Doctor Torner on hi haurà la plantada de gegants a més de l’audició de sardanes i del Ball de Contrapàs de Sant Genís. La cercavila s’iniciarà a 2/4 de 9 del vespre i finalitzarà a la plaça de Poppi, on hi haurà els balls finals. Hi participaran els gegants d’Arenys de Mar, Blanes, Cornellà de Terri, Escola el Turó de Mataró, Lloret de Mar, Pineda de Mar, Vilassar de Mar i els amfitrions de Palafolls.