30a Trobada de gegants de Calella (23 de setembre)

setembre 17, 2012 in General


Veieu el logo d’aquí dalt? Doncs sí, és el logo de Calella, Ciutat Gegantera de Catalunya 2013, i és que el poble més turístic de la nostra comarca acollirà l’any que ve aquesta festa, que sense cap mena de dubte, n’és la més gran del món geganter actual. Cal recordar que Calella ja té experiència en aquesta mena de celebracions ja que l’any 2010 va celebrar la Fira del Món Geganter.

De moment, el proper diumenge 23 de setembre, coincidint amb la Festa Major de la Minerva, es durà a terme la trentena trobada de gegants, amb els gegants de Badalona, la Roca del Vallès, Parets del Vallès, Vilassar de Dalt, Arenys de Munt i del barri de Gràcia de Sabadell entre d’altres.

La jornada començarà a les 9 del matí al carrer de l’Església (Cervantes-Balmes) amb la plantada de gegants. Posterioment, a les 11, començarà la passejada de gegants pels carrers de la vila fins a la plaça de l’Ajuntament on hi haurà els balls finals.

A més, si us agraden molt els gegants de Calella i no en teniu prou amb veure’ls diumenge, el divendres 21 també ho podreu fer. Els gegantons sortiran al pregó infantil que serà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Catalunya amb la posterior actuació del grup d’animació Xarop de Canya. Més tard, a les 9 a l’Ajuntament serà el torn d’en Quirze i la Minerva, que ens deleitaran amb el seu Ballet, aprofitant la cerimònia del pregó de Festa Major.