La Mostra de Balls torna a omplir Mataró de gom a gom

El passat dia 6 de juliol la Colla d’ Iluro va celebrar la IV Mostra de Balls de Gegants.

Les colles vingudes de Cervera, Navarcles, Molins de Rei, Sant Cugat del Vallès, Palafolls, Tordera, Plaça Nova de Barcelona, Manresa i Parets del Vallès, es van trobar a les 6 de la tarda a la Plaça Santa Anna.

Plantada a la Plaça Santa Anna

Cap a 2/4 de 7 van sortir en cercavila Riera amunt fins a la Plaça de l’Ajuntament, on s’hi havia col·locat unes mil cadires per poder seure còmodament i gaudir dels balls.

Amb l’arribada de les colles, la plaça es va anar omplint de gom a gom, mentre els gegants anaven marcant els passos al so de la música dels seus grallers i tabalers.

Un cop finalitzada la mostra, els gegants van sortir en cercavila, tot ballant, Riera amunt.

En acabar es va oferir un sopar per les colles assistents. En el seu transcurs, el grup musical Grallers Canyats de Mataró, ens va oferir un extens repertori de peces que va servir per animar la festa i fer moure l’esquelet a tots els que encara tenien forces, després d’una tarda força calorosa.

Pensem que va ser un èxit i volem donar les gràcies als gegants participants, músics i geganters i com no a tota la gent que es va abocar la tarda del dissabte al centre de la ciutat, per gaudir d’un acte consolidat per la nostra entitat.

TEXT: Estel López
FOTOGRAFIES: Jordi Rojas

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *