VII Mostra de Balls de Gegants de Mataró

Com cada any totes les colles convidades van començar a arribar a la Plaça Santa Anna de Mataró. A les 18 h arribaven els gegants vells de la ciutat de Girona, un fet excepcional per a la ciutat de Mataró, ja que mai hi havien estat abans. També hi eren presents els gegants nous de Moià, en Toll i la Teixonera, Sant Quirze del Vallès, El Masnou, Tàrrega, Sant Vicenç de Montalt, l’hereu del maresme de Santa Coloma de Gramenet, la Barceloneta, els gegants d’Oliana, i els gegants vells de Cervelló (que poques vegades es poden veure fora de la seva població) i els amfitrions; els gegants nous de la colla gegantera d’Iluro.

A dos quarts de set tots els gegants van sortir en cercavila cap a la plaça de l’ajuntament on es van llegir els parlaments i va començar la VII Mostra de Balls de Gegants.

Un cop tothom va ballar els gegants van enfilar cercavila amunt fins al Parc central on es va donar cloenda a l’acte.

Es calcula que unes 3.000 persones van ser presents durant el transcurs de l’acte i unes 1.500 durant la Mostra.

És per això que cada any garantim una jornada per a tothom que s’hi vulgui apropar i gaudir de gegants d’arreu del territori català.

Moltes gràcies a tots els que vau poder fer possible aquesta VII Mostra i ja queden menys dies per la VIII Mostra de Balls de Gegants de Mataró!

Us deixem un recull de fotografies!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *