Marxem cap a Steenvoorde!

Avui us fem oficial que el 29 i 30 d’abril, la Colla Gegantera d’Iluro, amb l’Iluro i l’Alarona, viatjaran fins al nord de França a la VI Ronde Européenne de Geants Portés que se celebra cada cinc anys (aproximats) a Steenvoorde! Però no ho farem sols! Per representar Mataró, també ens acompanyaran en Ferm i el Terenci!

L’última edició ja va estar tenyida pel segell mataroní, amb la participació de la Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró que van sortir amb el Negrito, la Norilca, i la Maria i la Mariona . I el 2012 la colla Gegantera d’Iluro, amb el gegantó Víctor i el Negrito, va viatjar fins a Englos (Lille) com a representació d’uns gegants estrangers.

Ens fa molta il·lusió retrobar-nos amb els companys d’Steenvoorde! Comença el compte enrere!!!

prova 22

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *