No podrà ser…

Ens sap greu anunciar que s’ha cancel·lat la VI Ronde Européenne des Géants Portés a Steenvoorde. Per motius econòmics, no han pogut fer front a les despeses de l’acte i de seguretat que exigia l’esdeveniment. Els gegants, igual que la cultura, són els primers que es troben en una situació de vulnerabilitat davant de qualsevol alteració de la vida quotidiana.
Nous envoyons notre support à nos amis de l’organisation des Amis des Géants de Fromulus, et nous sommes certains qu’ils ont fait tout le possible pour maintenir la Ronde et que l’annulation a sûrement été une décision vraiment difficile.
Nous espérons pouvoir nous retrouvons avec nos amis bientôt.

mides74per105

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *