Travessa Navarcles – Montserrat

setembre 18, 2015 in Navarcles, Noticies

La nostra colla de Navarcles s’embarca en un nou repte amb els seus gegants. Després d’haver pujat el Carlit amb en Claudi al 2007, el Canigó amb en Tinet i la Maria al 2011, aquest any ens marquem com objectiu portar els nostres gegants de Navarcles a Montserrat.

Aquesta bogeria tenim previst fer-la el dissabte 26 de setembre (jornada de reflexió), sortint de la plaça de Can Patoi a les 6:00 del matí.

Es seguirà la ruta de Sant Jaume. Sortir des de Navarcles, passant per Sant Benet de Bages, Viladordis, Castellgalí, Santa Cecília i arribar a Montserrat. En total són uns 32 km, que es poden fer entre 7 i 8 hores. Hi ha un descens acumulat d’uns 1500 m. La major part del trajecte és per pista forestal, excepte la part final, de Santa Cecília a Montserrat, que es farà per carretera.

Podeu veure la ruta i el seu perfil al següent enllaç:
http://app.endomondo.com/workouts/496527319/3853455

Si esteu interessats en rebre més informació o acompanyar-nos en aquesta aventura, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu navarcles@gegants.cat.

Us esperem per donar-nos suport en aquest nou repte.