Calendari de sortides 2016

gener 29, 2016 in Noticies

Comencem la nova temporada, tot un any amb forces sortides en que la nostra colla voltarà per tota Catalunya, i amb un parell de sortides a fora.

Com sortida destacada d’aquest any tindrem la població de Cascante (Navarra), molt a prop de Tudela. Farem la sortida a les seves Fiestas, el cap de setmana del 21 i 22 de maig. També viatjarem a l’estranger, participant a la trobada de Sant Julià de Lòria (Andorra).

Aquest any visitarem forces poblacions de la nostra zona del Bages, sense oblidar altres comarques com Baix Penedès, Gironès, Maresme, Osona i Vallès. Un total de 16 sortides, sense comptar les actuacions que farem a Navarcles.

Podeu consultar i descarregar el calendari complert a la secció d’activitats, o bé visitar el mapa de sortides del nostre web.

Esperem poder comptar amb vosaltres!