Sortida a la 31 trobada de Sant Cugat

juny 24, 2017 in Sortides

31santCugat_cartellDesprés d’uns quants anys sense no visitar-los, aquest 1 de juliol estarem a Sant Cugat del Vallès, acompanyant-los en la seva 31 trobada de gegants i vivint la seva dinàmica festa major.

Els horaris facilitats són:
. 17:00 h Arribada a Sant Cugat i benvinguda per poder tenir plantats els gegants a la Plaça de la Vila (davant l’Ajuntament) a les 17:30 h.
Prèviament podreu aparcar els remolcs a l’Avinguda Pla del Vinyet (veure plànol adjunt), entre el Pg. Antoni Gaudí i l’Av. Torre Blanca. Com a referències per arribar-hi podeu seguir les indicacions de Mercat Torreblanca, Auditori Victòria dels Àngels, Biblioteca del Mil·lenari o bé ESADE Creapolis. Un cop descarregats els gegants els podreu dur fins a la Plaça de la Vila vorejant el Parc de Ramon Barnils.
. 18:30 h Inici de cercavila
La primera part de la cercavila, d’uns 750 metres, passarà pels carrers Rambla del Celler, Plaça Barcelona, Sant Antoni, Valldoreix, Vilà i entrada a la Plaça Lluís Millet (estació dels FGC).
. 19:15 h Avituallament a la Plaça Lluís Millet (davant de l’estació dels FGC)
. 19:30 h Continuem la cercavila
La segona part de la cercavila, d’uns 900 metres, passarà pels carrers Valldoreix, Plaça Doctor Galtès, Torrent de la Bomba, Francesc Moragas, Pl. Quatre Cantons, Santiago Rusiñol i entrada a la Plaça Octavià (Monestir).
. 20:15 h Fi de la cercavila a la Plaça Octavià (Monestir)
A plaça cada colla farà un ball curt i tancarem amb un ball conjunt.
. 21:00 h Sortida conjunta pel carrer Sant Medir i baixada fins al Parc Ramon Barnils i Av. Pla del Vinyet per carregar els gegants als remolcs. Aleshores ens podrem desplaçar a peu fins al Col·legi Pi d’en Xandri situat davant del Parc del Arboretum, entre els carrers Mariné i Joan Oliver.
. 21:30 h Sopar conjunt de fi de trobada al Col·legi Pi d’en Xandri

A la trobada participen les següents colles:
. Gaià – Manotes
. Manresa – Poble Nou
. Navarcles
. Palafolls
. Piera
. Sant Carles de la Ràpita
. Sant Feliu de Guíxols
. Solsona – Carnaval
. Valldoreix
. Sant Cugat del Vallès

A continuació podeu trobar el plànol de situació:

2017-santCugat_planol