Sortida a la 36a trobada de Puig-reig

novembre 6, 2017 in Sortides

cartell-puigreigCom es costum de la nostra colla, quan arriba novembre i entrem a l’estiuet de Sant Martí, això implica anar a visitar als nostres amics de Puig-reig, a la comarca veïna del Berguedà, on celebren la seva fira anual i la concorreguda trobada de gegants, una de les més veteranes de la vocalia. I com molts sabem, anar a Puig-reig té una valor afegit, i és poder tastar el seu ja mític all i oli de codony a l’esmorzar, per agafar forces per la passejada.

Els horaris previstos són:
. 09:00 hores, plantada de gegants al passeig de la Via. Esmorzar darrera la piscina.
. 11:00 hores, passejada pels carrers i places del poble
. En acabar, ballades finals i lliurament de records a la plaça del Set i Mig.

Si voleu acompanyar-nos a la darrera sortida que tenim aquest any no ho dubteu. Us esperem.