Calendari de sortides 2018

febrer 5, 2018 in Noticies

Amb una mica de retard, però ja tenim confeccionat el calendari de sortides dels geganters i grallers de Navarcles per aquest any 2018, amb un total de 17 sortides arreu del país i 3 sortides al poble.

A diferència d’altres anys, en aquesta ocasió la primera sortida no serà la nostra trobada, si no que començarem amb els veïns de Sant Fruitós de Bages, a la festa de l’arròs, el diumenge 11 de febrer, i la següent setmana, el diumenge 18 de febrer, serà quan celebrarem la nostra 36 trobada de gegants, que tindrà una sorpresa molt especial. Mica en mica us anirem avançant més detalls.

A nivell de sortides, tornarem a visitar algunes poblacions ja clàssiques per la nostra colla, com Sant Fruitós de Bages, Poble Vell de Súria o Sant Feliu Sasserra, recuperem algunes que feia temps no visitàvem, com Santa Perpètua de Mogoda amb la seva original gimcana o Cervera amb el seu impressionant correfoc, i visitem per primera vegada a algunes colles com Cabrils (Maresme), Barceloneta de Barcelona (Barcelonès), Sant Pere de Torelló (Osona), l’Estartit (Baix Empordà) i Martorell (Baix Llobregat).

Com sortides especials aquest any destaquem dues del juny, Sant Feliu Sasserra, que celebra la 21 trobada comarcal Bages Berguedà, i Sant Climent de Llobregat, que acollirà la 31 ciutat gegantera.

Si voleu veure el calendari complert de sortides de la colla podeu accedir a la secció d’activitats del nostre web, o bé accedir a través del següent enllaç directe:

http://webs.gegants.cat/navarcles/activitats

També us podeu descarregar el calendari en format PDF a través del següent enllaç:

Calendari gegants Navarcles 2018

Com sempre, esteu convidats a acompanyar-nos a qualsevol de les sortides programades. Fiqueu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu navarcles@gegants.cat, i us facilitarem més informació.