Sortida a la cercavila del most del Martorell

setembre 30, 2018 in Sortides

El dissabte 6 d’octubre a la tarda la nostra colla participarà per primera vegada a al Cercavila del Most dins les festes del Roser
de Martorell. La festa del Cercavila del Most és per celebrar la verema, una feina molt lligada històricament a Martorell.

La programació és la següent:

16:00 h – Arribada de les colles participants a la Rambla de les Bòbiles (Punt 1 al plànol).
El vehicle de transport dels gegants l’aparcarem al camp de futbol de les Carolines, proper al final del cercavila. (Punt 4 al plànol). Us recomanem que tots els membres de la colla baixin dels cotxes particulars al punt de Plantada a la Rambla de les Bòbiles i que només els conductors dels cotxes vagin a aparcar els vehicles a l’aparcament del Vapor (Punt 3 al plànol).

17:00 h – PLANTADA dels gegants i concentració de les colles de cultura popular a la Rambla de les Bòbiles (Punt 1 al plànol).

17:30 h – Es tiren el tres trons des de la plaça del Vi, i s’efectua el tret de sortida del CERCAVILA.
Recorregut: Plaça del Vi, Carrer Dr. Lluís Gaya, Carrer Pintor Sert, Av. Fèlix Duran i Canyameres (avituallament a la plaça del Pavelló per gentilesa de la Penya Barcelonista -Durada una 15 minuts), Av. Pau Claris, Plaça Portal d’Anoia, Carrer Francesc Santacana (avituallament local Colla de Geganters) i Plaça de la Vila.

19:10 h – Arribada del Cercavila a la Plaça de la Vila (davant l’ajuntament) (Punt 2 al plànol). Pregó de la festa del Roser, presentació de les colles geganteres convidades, ball dels gegants de Martorell, ball dels bastoners de Martorell, ball del Drac fa Fum, ball dels capgrossos de Martorell, ball de la Quadrilla i ballada conjunta de fi de festa!

21:00 h – Sopar amb tots els convidats al cercavila i les entitats organitzadores a la Plaça Mare Sant Ramon. (Punt 5 al plànol).
Podeu gaudir de la festa del Roser, a la Plaça de l’Església hi ha la fira del Vimart, on es poden degustar els vins i caves dels cellers del nostre país i a l’aparcament del Vapor hi han concerts.

Les colles participants són:
. Amics de Sant Antoni Abat de Martorell
. Esbart dansaire de Martorell
. Drac Fa Fum d’Els Convents
. Capgrossos de Martorell
. Colla Gegantera de Tuïr
. Gegants i Grallers de Ribes de Freser
. Gegants de Sant Llorenç Savall
. Els Merlets de Santa Oliva
. Amics dels Gegants de Montblanc
. Colla de Geganters i Grallers de Castellterçol
. Gegants de Sant Boi de Llobregat
. Gegants i Grallers de Navarcles
. Els k més sonen de Balsareny
. Gegants de l’Agrupació Cultural d’Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca
. Grallers del Ball d’en Serrallonga de Sant Quintí de Mediona
. Grallers de Benifallet
. Grallers del Diable i Colla de Geganters de Martorell.

El plànol de situació és el següent:

Us hi esperem!