1r concurs de dibuix geganter de Navarcles

desembre 28, 2018 in Navarcles, Noticies

En motiu de la 37 trobada de gegants de Navarcles, que es celebrarà el diumenge 17 de febrer al matí, la colla de geganters i grallers ha dissenyat diverses activitats perquè els més petits del poble puguin endinsar-se en el món geganter.

Una d’aquestes activitats és el 1r concurs de dibuix geganter de Navarcles. Aquest concurs està obert a totes les nenes i nens, i tindrà quatre categories depenent de l’edat. Els dibuixos guanyadors d’aquest concurs serviran per dissenyar els cartells per promocionar la trobada de gegants, i tots els dibuixos s’exposaran a la biblioteca Sant Valentí.

El concurs de dibuix és obert a les nenes i nens de 1 a 12 anys. Cada participant podrà concursar amb un màxim de dos dibuixos. La data límit per entregar els dibuixos és el 27 de gener de 2019.

Podeu llegir el detall de les bases del concurs en el següent document:

Bases concurs dibuix geganter

Us encoratgem a participar en aquest concurs, i esperem que ens feu arribar les vostres creacions relacionades amb el món geganter en general i els gegants de Navarcles en particular. Animeu-vos!!!