Èxit de participació en els tallers i concurs de dibuix geganter

febrer 26, 2019 in Navarcles, Noticies

Aquesta temporada la colla de geganters i grallers de Navarcles ha apostat per iniciar dues noves activitats prèvies a la trobada que han tingut una mot bona acollida.

D’un costat s’han organitzat dos tallers, un de construcció de capgrossos a partir de caixes de cartró reutilitzades, i un altre de caretes amb els rostres dels gegants de Navarcles, que s’havien de retallar i pintar. Els tallers es van impartir les setmanes prèvies a la trobada de gegants a l’ajuntament i la biblioteca Sant Valentí, amb una elevada participació d’una vintena de petits de Navarcles i altres poblacions de la comarca. En aquests tallers, a banda de membres de la colla de geganters, van col•laborar per impartir-los l’avi Mateu i els monitors del CAU.

L’acte de clausura d’aquest taller va ser la participació dels assistents als tallers amb les seves creacions a la trobada de gegants, formant part de la comitiva dels gegants de Navarcles en la passejada i fins i tot fent un ball conjunt amb tots els capgrossos a la plaça de la vila.

D’una altre banda, referent al concurs de dibuix geganter, es van rebre una desena d’obres de nenes i nens amb edats compreses entre els tres i vuit anys. Un jurat format per professores de l’escola Tinet i membres de la colla de geganter van avaluar els dibuixos, i finalment el guanyador del concurs va ser un dibuix dels gegants Tinet i Maria fet per l’Aina Nieto, de sis anys. Aquest dibuix es va fer servir pel disseny del cartell promocional de la 37a trobada de gegants de Navarcles.

Tots els dibuixos participants es troben exposat a la zona infantil de la biblioteca Sant Valentí durant les properes setmanes, per tal que tothom pugui admirar les creacions d’aquests joves artistes. Us animem a visitar aquesta exposició.

Gràcies a la bona rebuda que han tingut aquestes noves activitats proposades per la colla de geganters i grallers de Navarcles de ben segur tindran una continuïtat en els propers anys.