A pocs dies per la 38a trobada de gegants de Navarcles

febrer 10, 2020 in Navarcles

Queden pocs dies per la 38a trobada de gegants de Navarcles, que aquest 2020 es celebra el diumenge 16 de febrer al matí, dins dels actes de la Festa Major d’Hivern en honor al patró de poble, Sant Valentí.

Les colles convidades començaran ha arribar a partir de les 9:00 del matí a l’Escola Verda, plantant els seus gegants a la pista poliesportiva.

Al mateix recinte de l’escola es farà l’esmorzar geganter per tots els convidats, i aproximadament a les 11:00 del matí es realitzarà una de les activitats més característiques i exclusives de la nostra trobada, la sessió d’estiraments i escalfaments per tots els geganters.

A les 11:15 està previst iniciar la passejada amb la participació d’una quinzena de colles convidades, entre les que destaquem Vilafranca de Conflent, de la Catalunya Nord. La passejada començarà a l’escola verda, i després de passar per diferentes punts com la Font Vella i la plaça Clavé finalitzarà a la plaça de la vila, com ja és tradicional. El detall del recorregut i els espais és el següent:

A les 12:30 hores aproximadament s’arribarà a la plaça de la Vila, on plantaran totes les colles. A continuació es farà una petita mostra de balls de les colles convidades, i tancarà la mostra la colla de Navarcles, amb la música de Falcons i coreografia de la pròpia colla.

Un cop finalitzada la mostra de balls, es farà l’entrega de records a les colles i per acabar la trobada hi haurà una ballada conjunta de tots els gegants participants a la trobada.

Aquest anys també tenim com novetat l’estrena del vestit del gegant Tinet, fet per les modistes del poble.

Per acabar us indiquem les 16 colles que participaran a la 38a trobada de Navarcles:
Alella (Maresme)
Beguda Alta (Anoia)
Calafell – Platja (Baix Penedès)
Castellterçol (Moianès)
Girona (Gironès)
Llinars del Vallès (Vallès Oriental)
Manresa – Poble Nou (Bages)
Navarcles (Bages)
Ripoll (Ripollès)
Ripollet (Vallès Occidental)
Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat)
Sant Feliu Sasserra (Bages)
Sant Fruitós de Bages (Bages)
Sant Pol de Mar (Maresme)
Súria – Poble Vell (Bages)
Vilafranca de Conflent (Catalunya Nord)

Us esperem a tots per participar i gaudir de la fesa gegantera per excel·lència de Navarcles.