Sortida a la 33a trobada de Sant Feliu Sasserra

juny 4, 2021 in Sortides

Per fi!! Per fi arriba la primera sortida fora del nostre poble amb tota la colla des de que va començar la maleïda pandèmia del “bitxu”. I és que desde la darrera sortida que vam fer a Sant Fruitós de Bages, el 23 de febrer del 2020. han passat gairebé 17 mesos en que no hem pogut fer cap sortida fora de Navarcles amb la colla.

I on anem, us demanareu? Quina colla s’ha decidit a muntar una trobada de gegants, ara que les xifres semblen apuntar a una nova normalitat? Doncs la primera sortida d’aquest 2021 és a la nostra comarca del Bages, i concretament a la població de Sant Feliu Sasserra, que és una de les nostres clàssiques sortides d’inicis de juny. Aquest any celebre la seva 33a trobada el dissabte 12 de juny.

Els horaris previstos són:
. 18:00 hores, plantada de gegants a la plaça de l’església
. 19:00 hores, inici del cercavila
. 20:30 hores, sopar de germanor

Si no hi ha canvis de darrera hora, i degut a les circumstàncies, en aquesta edició de la trobada de Sant Feliu Sasserra només participaran la nostra colla i l’amfitriona.

Com anuncien al cartell promocional, serà una trobada limitada per la pandèmia, però amb la mateixa emoció. Us hi esperem en el tret d’inici de la campanya 2021.