Compte enrere celebració 40 aniversari dels gegants

gener 17, 2022 in Navarcles

Aquest 2022 és un any per celebrar, ja que els nostres gegants, Tinet i Maria, celebren el seu 40 aniversari. Per ser més precisos, na Maria va ser estrenada el 2 de maig del 1981, però no va ser fins al 15 de febrer de 1982 que es va presentar en Tinet.

Així doncs, el diumenge 13 de febrer de 2022 celebrarem amb una trobada ben lluïda aquest 40 aniversari. Els convidats a aquesta trobada seran colles especials que mica en mica anirem presentant. Com avançament dir-vos que són les colles que van participar fa 40 anys a la presentació dels gegants, així com els fillols del Tinet i Maria, padrins i fillols del Claudi, un convidat de fora de Catalunya i uns convidats especials i molt representatius.

A banda de la trobada del diumenge 13 de febrer, la colla està treballant en altres sorpreses i activitats, que anirem desvetllant progressivament. Us aconsellem que estigui atents al web i les nostres xarxes socials.

Coming soon…